Futuro

сборна изложба дигитално изкуство
23. - 30.08.2015

Futuro

Начало / Изложби / Futuro

Към творбите

изложба – дигитално изкуство

23.08.15 – 30.08.15

Откриване – неделя, 23.08.2015 г., 19:00 часа 

В неделя, 23 август 2015, от 19 часа в Арт Галерия Ларго ще се открие изложба от програмата на Международния фестивал за дигитални изкуства FUTURO. Фестивалът е първото по рода си подобно събитие във Варна. В програмата му са включени пет изложби в пет локации, които ще се открият в пет последователни вечери. Освен тях в пет поредни дни в модула futuro.lab ще се проведат целодневни уъркшопи с лектори водещи имена в дигиталните изкуства на световно ниво - Виктор Кълвачев (България/САЩ), Пиер Алари (Белгия), Игор - Албан Шевалие (Франция), Майкъл Дефео (САЩ), Сабин Бойкинов, Мартин Пунчев, Цветомир Георгиев, Сергей Пунчев, Мирослав Петров. Темите на лекциите са изключително интересни и актуални - "Работилница за дизайн на създания", "Дизайн на персонажи в 3D-принт", "Визуален дизайн за филми и видеоигри", "Анимационен сториборд - правила и техники за ясен разказ и вдъхновяващи кадри" и др. Повече за програмата можете да научите на сайта на фестивала www.futurovarna.com .

В изложбата ще бъдат представени над 20 творби – дигитална рисунка, както на млади, така и на утвърдени български творци в областта на дигиталното творчество – художници, дизайнери, илюстратори. Ще видим рисунки на Светлин Велинов, Сабин Бойкинов, Тодор Христов, Димитър Иванов, Ясен Стоилов, Павел Попов, талантливият варненески художник Димо Миланов, младата и обещаваща Диана Нанева. Специален гост на изложбата в Арт Галерия Ларго ще бъде Игор-Албан Шевалие, a.k.a.The Black Frog, който ще се представи с четири рисунки.

Очакваме ви на откриването с участието на авторите и гост-лекторите на FUTURO в неделя, 23 август 2015 г. от 19:00 часа в Арт Галерия Ларго във Варна, ул. Хан Крум № 8. Изложбата ще може да бъде разгледана в рамките на една седмица в зала 2 на галерията.

Plakat Futuro

Времето

Игор-Албан Шевалие


Назад към изложбите

Ние използваме бисквитки (cookies) за по-пълноценното функциониране на сайта и за да Ви предложим по-добро интернет преживяване. Разглеждайки съдържанието на уеб страницата ни, Вие се съгласявате с нашата Политика за поверителност.


Общи условия