Четвърто издание на Международен Екслибрис Конкурс, Варна 2021

Начало / Новини | 27.05.2021

Екипът на Арт Галерия Ларго и Международен Екслибрис Конкурс Варна с вълнение ви кани да участвате в четвъртото издание на Международен Екслибрис Конкурс Варна 2021!

Скъпи художници, благодарим ви за търпението и интереса към конкурса. Четвъртото издание трябваше да се проведе през 2020 г., но поради глобалната пандемия трябваше да го отложим. С радост ви каним да участвате в Международен Екслибрис Конкурс- Варна 2021, който ще се проведе през месец септември 2021 г. Можете да изтеглите Правилата на конкурса и формуляр за участие от уеб страницата на конкурса тук- www.exlibris-competition-varna.org/rules_bg/

Краен срок за получаване:

- За страните извън Европа: творбите трябва да бъдат изпратени преди 20 август 2021 г. (важи пощенското клеймо на пощенския клон на изпращача).
- За страните в Европа: творбите трябва да бъдат изпратени до 30 август 2021 г. (важи пощенското клеймо на пощенския клон на изпращача).

С нетърпение очакваме вашите творби!


Назад към новините

Ние използваме бисквитки (cookies) за по-пълноценното функциониране на сайта и за да Ви предложим по-добро интернет преживяване. Разглеждайки съдържанието на уеб страницата ни, Вие се съгласявате с нашата Политика за поверителност.


Общи условия