ОТВОРЕНА ПОКАНА за онлайн регистрация за 5-то издание на Международен Екслибрис Конкурс Варна 2023

Начало / Новини | 02.02.2023

О Т В О Р Е Н А   П О К А Н А

5-то издание на Международен Екслибрис Конкурс Варна 2023

Приемаме онлайн регистрации за конкурса на нашата уеб платформа


В това издание ще има ДВА ЕТАПА на селектиране на творбите за 5-тото издание на Международен Екслибрис Конкурс Варна:

- Първи етап: ПРЕДВАРИТЕЛНА ОНЛАЙН СЕЛЕКЦИЯ
Всеки участник е поканен да изпрати дигитални репродукции на своите творби за участие чрез специална регистрационна форма, достъпна на сайта на Арт Галерия Ларго www.forms.largogallery.com. Участниците попълват своите данни и имат възможност да изпратят до 5 снимки на 5 свои творби, заедно с тяхното описание, както и своя творческа биография и портретна снимка.
- Втори етап: СЕЛЕКЦИЯ ЗА ИЗЛОЖБАТА И КАТАЛОГА
Селекционното жури на конкурса избира художниците, които ще бъдат допуснати до участие в изложбата, каталога и определянето на наградените. Избраните артисти получават уведомление на техния имейл и трябва да изпратят своите творби за участие на адреса на организатора на конкурса.
 
Краен срок за ОНЛАЙН РЕГИСТРАЦИЯ– 15 април 2023.
РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ОНЛАЙН ТУК.

ИЗТЕГЛЕТЕ И ПРОЧЕТЕТЕ ПРАВИЛАТА НА КОНКУРСА ТУК.

КРАЙНИЯТ СРОК Е САМО ЗА ОНЛАЙН РЕГИСТРАЦИЯ. МОЛЯ, НЕ ИЗПРАЩАЙТЕ ТВОРБИТЕ СИ НА АДРЕСА НА ГАЛЕРИЯТА, ДОКАТО НЕ БЪДЕТЕ ИЗБРАНИ ЗА КОНКУРСА.


Назад към новините

Ние използваме бисквитки (cookies) за по-пълноценното функциониране на сайта и за да Ви предложим по-добро интернет преживяване. Разглеждайки съдържанието на уеб страницата ни, Вие се съгласявате с нашата Политика за поверителност.


Общи условия