НАГРАДА за един от посетителите при закриването на Международен Екслибрис Конкурс Варна!

Начало / Новини | 01.09.2014

На 5-ти септември 2014 с обявяване на спечелилия Конкурса за Наградата на публиката е официалното закриване на Първи Международен Екслибрис Конкурс Варна!

До 6-ти септември 2014 (събота) имате възможност да посетите изложбата със селектираните творби на първото издание на Международен Екслибрис Конкурс Варна.

Събитието се организира от галерия Ларго и се реализира с финансовата подкрепа на Община Варна като част от програмата, подкрепяща кандидатурата на Варна за Европейска столица на културата 2019. От получените над 500 творби от над 220 участника от 37 държави уважаемото жури на Първи Международен Екслибрис Конкурс Варна селектира за изложбата в галерия Ларго 169 творби на 119 автора. В програмата е включен специален Конкурс за Наградата на Публиката. В този конкурс всеки от Вас може да гласува веднъж за избрана от него творба в сайта на конкурса. Освен това всеки, който посети галерията на живо, също ще има възможността да ГЛАСУВА за една от селектираните от Журито творби.

Всеки, гласувал в галерията до 5-ти септември, със своя вот ще участва и има шанс да спечели НАГРАДА - творба на талантливия варненски график Димо Миланов. Печелившият ще бъде изтеглен на живо в галерия Ларго на 5 септември, от 18,30 часа, когато при закриването на конкурсната изложба ще разберем и кой художник печели Наградата на Публиката.

На тази страница http://www.exlibris-competition-varna.org/bg/gallery  Арт Галерия Ларго дава възможност на зрителите да определят своя фаворит, гласувайки в Конкурс за Наградата на Публиката. Всеки on-line посетител има възможност да гласува САМО ВЕДНЪЖ за ЕДНА от тези селектирани творби, която смята за най-добра и заслужаваща неговия глас. Вашите гласове ще събираме до 5-ти септември.

Повече подробности за Конкурса, журито и участниците можете да видите в неговия сайт на:
http://www.exlibris-competition-varna.org/bg
Очакваме ви на церемонията по официалното закриване на Конкурса на 5-ти септември 2014 г., петък, от 18:30 часа в галерия Ларго!

Арт Галерия Ларго горещо благодари на фирмите и институциите, които подпомогнаха финансово и организационно осъществяването на Конкурса - "Ларгонет" ООДОбщина ВарнаРесторанти "Годзила"галерия "Пикасо"ВСУ "Черноризец Храбър"НУИ "Добри Христов"Ротари клуб Варна- Евксиноград, както и на медийните партньори на събитието Радио ВарнаКултурни НовиниМорето.NetYep.BG, Програмата.


Назад към новините

Ние използваме бисквитки (cookies) за по-пълноценното функциониране на сайта и за да Ви предложим по-добро интернет преживяване. Разглеждайки съдържанието на уеб страницата ни, Вие се съгласявате с нашата Политика за поверителност.


Общи условия