Благотворително The Global Party в галерия Ларго в подкрепа на Карин дом!

Начало / Новини | 20.09.2014

The Global Party е най-голямото частно VIP благотворително събитие в света, което “обединява света в подкрепа на достойни каузи”

                The Global Party се провежда за първи пътпрез 2011 г. в 73 града по целия свят, а негови домакини са най-престижните и луксозни локации. През 2013 г. броят на градовете-домакини нараства до 143. VIP персони от целия свят се събират, за да присъстват на The Global Party в избрания от тях град, обединени от една обща благотворителна кауза. През 2014 г. събитието ще разшири обхвата си до над 360+ градове и ще се проведе през месец септември в най-добрите артгалерии, ресторанти, барове, клубове, супер яхти, 5-звезднихотели, голф и SPA комплексии луксозни бутици. Собствениците на тези одобрени места-домакини съвместно канят над 360,000 елитни VIP персони в целия свят, с цел да се допринесе за повишаване на осведомеността им как могат да дарят пари и чрез благотворителност да подкрепят каузите, финансирани от The Global Charity Trust и местни благотворителни каузи.

                The Global Party 201с удоволствие представя Арт Галерия Ларго като официален домакин на събитието в град Варна, България и с гордост обявява партньорството си с Арт Галерия Ларго и Фондация Карин Дом. Карин Дом е номиниран и избран от домакина Арт Галерия Ларго като местна благотворителна организация, която да бъде подкрепена от събитието.

                The Global Partyвъв Варна ще се проведе в Арт Галерия Ларго на 26 септември 2014 г. с начален час 19:30. Събитието ще започне с посрещане на гостите по червения килим и бляскава фото-сесия на всеки гост пред стената на спонсорите на приема. Комплимент към гостите е изискан прием-коктейл, както и специално подбрана програма, включваща два мини-концерта на живо на младите виртуозни цигулари Александър и Мартин Зайранови и на талантливото джаз-дуо Цветан и Калин Момчилови. Присъствието на The Global Partyе само с покана. Кувертът е на стойност € 20 на гост, като € 10 ще бъдат дарени на The Global Charity Trust, а € 10 ще бъдат дарени чрез галерия Ларго на Карин Дом. Като благодарност дарителят ще получи като подарък членство в Key-2 LUXURYклуб на стойност £ 2 500. 

                Присъствието на The Global Party е само с покана. Поканите са ограничен брой. Заявете своята покана през сайта на The Global Party и ние ще се свържем с Вас.

За повече информация моля, посетете:

Largo Art Gallery                                    www.largogallery.com

The Global Charity Trust                     www.theglobalcharitytrust.org

The Global Party                                     www.theglobalparty.com

Key 2 Luxury                                            www.key2luxury.com

Karin Dom Foundation                         www.karindom.org


Назад към новините

Ние използваме бисквитки (cookies) за по-пълноценното функциониране на сайта и за да Ви предложим по-добро интернет преживяване. Разглеждайки съдържанието на уеб страницата ни, Вие се съгласявате с нашата Политика за поверителност.


Общи условия