Международен Екслибрис Конкурс Варна гостува на галерия Аспект в Пловдив!

Начало / Новини | 04.02.2015

След гостуването си в галерия "Дебют" изложбата от Международен Екслибрис Конкурс Варна ще гостува на галерия "Аспект" в Пловдив! Експозицията със селектираните творби ще бъде открита на 10 февруари 2015 г, вторник, от 18:00 часа и ще може да бъде разгледана пловдивчани и гостите на града до 04 март.  

"Първата за сезона изложба на галерия Аспект отново е посветена на графиката, по-точно на един от нейните раздели, изящния и фин екслибрис. След като през февруари 2011 г. показахме за пръв път изложба на екслибриси, която предизвика небивал интерес и отзвук, днес галерия Аспект предоставя гостоприемно своето пространство за една не по-малко интригуваща експозиция.  Пътуващата изложба представя творбите на участниците в Международния екслибрис конкурс, организиран и проведен от галерия Ларго във Варна през есента на 2014 г. Аз съм щастлива, че в резултат на сътрудничеството между нашите две галерии, пловдивчани ще могат да видят тази стойностна изложба и да се насладят още веднъж на омагьосващото изкуство на екслибриса."

                                                                                                                                                                                                                                                                                                       Олга Петрова, галерия Аспект  


Назад към новините

Ние използваме бисквитки (cookies) за по-пълноценното функциониране на сайта и за да Ви предложим по-добро интернет преживяване. Разглеждайки съдържанието на уеб страницата ни, Вие се съгласявате с нашата Политика за поверителност.


Общи условия