"В началото бе рисуването" - първа изложба на "Дани" от СТБ

Начало / Новини | 18.06.2019

На 18-ти юли, вторник, от 18:30 ч. ще открием първата самостоятелна изява на "Дани" - един от Скритите таланти на България - целогодишна менторска програма, която дава шанс за професионална реализация на младежи в неравностойно положение!

"Дани" e млада художничка от Варна и е един от първите и най-бързо развиващи се участници в Програмата Скритите таланти на България. Благодарение на подкрепата от ментора Lusi Krumova и системна работа с преподавателя по рисуване Виолета Данева, тя успя да направи огромен скок в своето развитие за по- малко от две години!

Официалното откриване на изложбата ще се проведе на 18 юни от 18:30 в Art Gallery Largo / Арт Галерия Ларго на ул. Хан Крум № 8, Варна. Галерията подкрепя талантливите български деца, като предоставя безвъзмездно прекрасното си пространство за периода 18- 22 юни.

"В началото бе рисуването" ще се осъществи благодарение на официалния спонсор на "Дани" в Програмата - Cargill - екипът, който видя потенциала, повярва в мечтата й и подаде ръка на таланта!

Менторската програма Скритите таланти на България дава шанс за професионална реализация и кандидатстване във ВУЗ на даровити младежи, лишени от родителски грижи или в риск.

Повече за програмата:
https://plushenomeche.org/bg/skritite-talanti-na-bulgaria/


Назад към новините

Ние използваме бисквитки (cookies) за по-пълноценното функциониране на сайта и за да Ви предложим по-добро интернет преживяване. Разглеждайки съдържанието на уеб страницата ни, Вие се съгласявате с нашата Политика за поверителност.


Общи условия