ЕВРОПЕЙСКА НОЩ НА МУЗЕИТЕ И ГАЛЕРИИТЕ 2022 в Арт Галерия Ларго

Начало / Новини | 14.05.2022

За поредна година Арт Галерия Ларго ще се включи в програмата на ЕВРОПЕЙСКА НОЩ НА МУЗЕИТЕ И ГАЛЕРИИТЕ! Тази събота, 14 май, редовното ни работно време е от 11:00 - 15:00 часа, а вечерната ни програма за Европейска нощ на музеите и галериите 2022 започва от 18:00 - 21:00 часа.

И тази година раздаваме подаръци- първите 10 посетители ще получат каталог от третото или четвъртото издание на Международен Екслибрис Конкурс, Варна, организиран от Арт Галерия Ларго. Започваме да броим посетителите от 18:00 часа, така че побързайте да грабнете своя каталог!

Международен Екслибрис Конкурс Варна е биенале, провеждащо се в морската столица от 2014 година, а негов главен организатор е Арт Галерия Ларго. От първото си издание до сега конкурсът се реализира с финансовата подкрепа на Община Варна чрез Фонд Култура. Тази година участие взеха 210 автори от 38 държави, а първата награда беше присъдена на беларуския художник Иван Русачек. Българският художник Христо Найденов беше удостоен с Първа награда на името на Йордан Петков, основател на галерия Ларго и основен спомоществовател на конкурса.

Очакваме ви в събота, 14 май, от 18:00 - 21:00 часа в Арт Галерия Ларго, ул. Хан Крум 8, Варна!


Назад към новините

Ние използваме бисквитки (cookies) за по-пълноценното функциониране на сайта и за да Ви предложим по-добро интернет преживяване. Разглеждайки съдържанието на уеб страницата ни, Вие се съгласявате с нашата Политика за поверителност.


Общи условия