ЗАЛА 2 на Галерия Ларго с нова визия!

Начало / Новини | 11.04.2022

Посрещаме пролетта с откриването на обновената ЗАЛА 2 на Арт Галерия Ларго. Сутеренното помещение на галерията радва с нова визия, открояваща я от основното ни изложбено пространство. До този момент тя приютяваше основно творби от депото на галерията, но след основната реновация ще даде възможност на екипа ни да разшири изложбения календар, давайки възможност за представянето както на тематични сборни експозиции, така и на самостоятелни изяви на млади творци в началото на своята артистична кариера. В обновената Зала 2, която е по-камерна като размери и по-уютна като усещане, ще бъдат показвани и блиц-изложби в рамките на 1-3 дни, в които почитателите на творчеството на даден автор ще могат в условията на ексклузивност първи да се докоснат до най-новите творби на своите любими художници.

На 31 март открихме първата изложба в обновената зала "ЗАЛА 2. Едно ново начало": сборна изложба- живопис на Здравка Василева, Георги Щърбев, Димитър Петров, Калоян Ненков и Николай Янакиев. Експозицията може да бъде видяна в ЗАЛА 2 до 13 април 2022. Изложбата се реализира с финансовата подкрепа на Национален Фонд "Култура" по програма "Едногодишен грант".


Назад към новините

Ние използваме бисквитки (cookies) за по-пълноценното функциониране на сайта и за да Ви предложим по-добро интернет преживяване. Разглеждайки съдържанието на уеб страницата ни, Вие се съгласявате с нашата Политика за поверителност.


Общи условия