Услуги

Начало / За галерията / Услуги

Sales

ПРОДАЖБИ

Арт Галерия Ларго предлага произведения на изкуството чрез своята галерия, намираща се във Варна, на ул. Хан Крум № 8, както и чрез сайта си в интернет www.largogallery.com. Произведенията могат да бъдат закупени в брой, чрез банков превод или с карта на място в галерията, като ние издаваме фактура/касова бележка и сертификат за автентичност на закупената творба.

Consulting

КОНСУЛТАЦИИ

Специалистите на галерията консултират клиентите си при избора на подходящо произведение на изкуството. Съобразявайки се с Вашият вкус, интериор, пространство, предпочитания за автори и техника и ценови диапазон, ние ще Ви предложим най- доброто, което можем. А ако не знаете името на даден автор, чиито творби сте виждали и желаете да закупите негово произведение, ние ще направим всичко възможно да Ви помогнем.

Framing

РАМКИРАНЕ

Галерия Ларго създава Ателие за рамки ЛАРГО с амбицията да оказваме професионално съдействие и да консултираме клиента при подбора на рамки за закупени и собствени произведения. Ателието разполага с наличности от над 200 модела профили за рамки, от най-модерните, през класическите до бароковия стил рамки, паспартута и всичко необходимо за цялостното рамкиране на Вашите произведения, снимки, гоблени, принтове, графики, огледала, пъзели, принтове, сертификати, грамоти... Направени по индивидуален размер с бърза доставка.

Interior Solutions

ИНТЕРИОРНИ РЕШЕНИЯ

Галерията оказва съдействие и извършва професионални консултации при оформянето на интериора на жилища, офиси, заведения и др., както и при аранжиране и окачване на закупени от Вас произведения на изкуството. Можем да транспортираме избрани от Вас произведения до Вашият адрес, да Ви консултираме и помогнем в окачването и позиционирането на творбите. Предлагаме като услуга и предварителен оглед на пространството с цел преценка на това какъв стил произведения биха подхождали на интериора.

Rent-An-Artwork

НАЕМАНЕ НА ПРОИЗВЕДЕНИЯ

Възможно е наемането на произведения на изкуството за представителни цели. Срокът и дължимият наем се договарят допълнително с представител на галерията.

Export Certificate

СЕРТИФИКАТИ ЗА ИЗНОС

При износ на произведения на изкуството извън страната, законодателството на Република България изисква те да бъдат придружени от сертификат за износ. Той се издава от комисия на Градска художествена галерия. Срокът за издаване е от 2 до 4 работни дни. Процедурата по издаването на сертифика за износ може да бъде изпълнена за Вас от представител на галерията срещу заплащане. Цената на услугата е 15 лева.

Restoration

РЕСТАВРИРАНЕ

Галерията (след консултация) приема за реставрация произведения на изкуството. Реставрирането се извършва от професионални художник-реставратори с дългогодишен опит.

Custom Artworks

ПОРЪЧКА НА ПОРТРЕТИ, КОПИЯ И ТЕМАТИЧНИ КАРТИНИ

Галерията съдейства за поръчването и изработването на високо художествено ниво на портрети, копия на шедьоври на българското и световно изобразително изкуство, копия на известни икони.

Gallery Rent

ОТДАВАНЕ НА ПРОСТРАНСТВОТО ПОД НАЕМ

Арт Галерия Ларго е пoдходящо място както за провеждането на презентации, лекции или обучения, за представяния на книги или камерни постановки, за заснемане на видеоклипове, реклами и фотосесии, така и за организирането на фирмени коктейли в изискана обстановка, сред прекрасни произведения на изкуството. Наемането става след предварително уточняване с представител на галерията на всички условия - наемна цена, дата и час на събитието, други услуги- кетъринг, наем на техника, изготвяне на покани, прес материали и др.

Packaging

ПОДАРЪЧНО ОПАКОВАНЕ НА ЗАКУПЕНА ТВОРБА

Предлагаме подаръчно опаковане на закупени картини, рисунки, графики и пластики. Клиентът може да си избере от няколко разновидности подаръчна хартия, целофан и сатенени панделки. Цената се калкулира на база размери, сложност на опаковката и други услуги.